heren kralen armband

Waar sieraden voor lange tijd alleen voor vrouwen werden gemaakt zie je nu steeds meer accessoires voor mannen in de winkels. En dan hebben we het niet alleen over riemen, tassen en manchetknopen. Een trend heren kralen armband bijvoorbeeld, kan echt een toevoeging zijn aan je outfit. We zien steeds meer mannen met dit soort armbanden rondlopen, en zelfs met meerdere exemplaren naast elkaar, al dan niet matching Armbanden zijn namelijk al lang niet meer enkel voor vrouwen, en ook heren kunnen ze dragen. Zeker gecombineerd met een wat meer casual look staat het namelijk super leuk. Denk maar eens aan vrolijke blousjes en korte broeken. Maar ook met een goede jeans an nette polo kane en heren kralen armband erg leuk staan. En als je hem uitzoekt in mooie, stoere kleuren dan wordt het heus niet te vrouwelijk.

Hoe ziet een heren kralen armband eruit?

Wat je doorgaans ziet is dat een dames armband veel verfijnder is. Er wordt gebruik gemaakt dan kleinere kralen, de sluitinkjes zijn dunner en ze hebben veel meer kleuren en details. Een heren kralen armband is vaker gemaakt van slechts één type kraal, welke doorgaans groter en grover afgewerkt is. De armbanden zijn vaak bruin of zwart, en geregen aan dikker en stugger draad dan een dames armband. De ontwerpen zijn vaak duidelijk voor mannen gemaakt, en zelfs als je meerdere exemplaren naast elkaar draagt oogt het nog steeds stoer.

Waar koop je armbanden voor heren?

Je kunt natuurlijk bij de lokale juwelier kijken voor armbanden voor heren, maar er zijn vast ook genoeg webshops waar je ze kunt bestellen. Doorgaans heb je online veel meer keus, en kun je door de duidelijke productfoto’s toch gemakkelijk je keuze maken. En als je een weshop vindt die gratis bezorgd dan loont het zeker de moeite om online te bestellen in plaats van alle juweliers af te gaan om die perfecte heren kralen armband te vinden, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *