Mindfulness

Ben je op zoek naar meer ontspanning en rust in je leven? Dan heb je wellicht al ergens gelezen of gehoord dat mindfulness enorm veel wordt aangeraden om meer rust te vinden. En dat is ook niet zo gek: mindfulness laat je stil staan en tot bezinning komen. En dat is iets dat we vaak met onze drukke levensstijl vergeten te doen: stil staan. Het is belangrijk om dit juist wel te doen om terug te gaan naar je kern en tot rust te komen. Toch kan het soms lastig zijn om te starten met mindfulness en schiet het er vaak bij in: mindfulness is namelijk een methode die je constant moet blijven trainen. En hoe kun je dit dan het beste aanpakken? Door een cursus te volgen en onder begeleiding te tips en tricks van mindfulness te leren. Mindfulness in Wassenaar kan je daar bij helpen.

 

Niks doen is ook lastig: leren om aan niks te denken

Bij mindfulness draait het om rust te vinden in je geest. Het gaat om de stilte opzoeken en je hoofd leeg te maken. Wanneer je begint met het beoefenen van mindfulness zul je erachter komen dat dit nog erg lastig is. Het is dus fijn om begeleiding te hebben wanneer je vragen of problemen hebt. Wassenaar is een prachtige omgeving waarbij groen en rust centraal staan. Mindfullness in Wassenaar is dus een goed idee om bij te beginnen wanneer je meer rust en ontspanning voor je geest en ziel zoekt.

 

Hoe vind je een goede mindfullness-coach?

Het is belangrijk om een opleider of coach te vinden waarbij jij je op je gemak voelt. Er zijn aanbieders die 1-op-1 cursussen doen of in groepsverband. Daarnaast kunnen er verschillende onderwerpen aan bod komen en kan dit je doen terugdenken aan trauma’s of onprettige ervaringen uit het verleden. Zorg er dus voor dat je je prettig bij iemand voelt en je ook open kunt stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *