Sieraden (boho stijl)

Accessoires horen helemaal bij de Boho stijl, combinaties van allemaal soorten accessoires is heel herkenbaar. Bijvoorbeeld verschillende lengtes kettingen bij elkaar of een hele arm vol met kleurrijke armbandjes, het kan allemaal. Elke armband in een andere kleur, om je outfit op te fleuren. Een nek vol met verschillende kettingen en elke een andere hanger of kleur. Je hele outfit komt dus vol te hangen met verschillende kleuren, vormen en patronen. Dit is helemaal de Boho look! Met de Boho stijl sieraden kan je natuurlijk ook elke alledaagse outfit net een extra kleurrijk accent geven. Zo kan genieten van deze prachtige handgemaakte sieraden bij elke gelegenheid.

Oneindige opties met de Boho stijl sieraden

Deze handgemaakte sieraden zijn allemaal met een prachtig uniek design. Er zijn oorbellen, armbanden, kettingen en ook hangers in de collectie. Alle kleuren die je maar kan bedenken zijn mogelijk. Je kan gaan voor opvallende felle kleuren of zachtere kleuren voor een zakelijke look. Ook zijn er verschillende steentjes, bijvoorbeeld prachtige edelsteentjes. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, zelfs een prachtige parelmoer ketting voor een chique diner. Met deze Boho stijl sieraden kan elke outfit een accent van de Boho stijl geven.

Combinaties hoeven niet perfect te zijn

Er zijn vele sieraden en deze kan je natuurlijk allemaal combineren. Voor de echte Boho look hoeven deze helemaal niet perfect bij elkaar te passen, als ze niet perfect passen is dit juist beter! Een prachtige zomerlook wordt helemaal afgemaakt met vele armbandjes en kettinkjes. Of je kan zelfs wat kleurrijke enkelbandjes toevoegen aan je look! Enkelbandjes zijn weer helemaal in de mode gekomen en zijn niet alleen maar van de jaren ’90. Met alle festivals in de zomer komen enkelbandjes zeker van pas. Er zijn allemaal verschillende soorten enkelbandjes, maar er is er een voor elke festival outfit! En natuurlijk kan je deze allemaal met elke Boho stijl sieraden combineren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *