boho armband

Een aantal jaren geleden verschenen ze ineens massaal in het straatbeeld: Boho kettingen. En eigenlijk zijn ze sinds deze trend is begonnen niet meer weg te denken, want ze zijn nog steeds ontzettend populair. De reden daarvoor is waarschijnlijk dat ze ontzettend makkelijk te combineren zijn, en het niet uitmaakt wat voor outfit je erbij draagt. Boho kettingen passen namelijk bij vrijwel elke look. De nette, zakelijke look maken ze wat meer casual, en de hippie look die op dit moment ook zo trendy is maken ze helemaal af. Het fijne ook aan dit type kettingen is dat ze verkrijgbaar in super veel vormen en kleuren, wat het makkelijk maakt ze met je outfit, maar ook met elkaar te combineren. Je kunt de kettingen namelijk ook allemaal samen dragen voor een bonte verzameling om je nek.

Boho kettingen en armbanden

In diezelfde stijl als de boho kettingen kun je natuurlijk ook armbanden en zelfs oorbellen kopen. Het leukste is dan ook om deze allemaal met elkaar te combineren. Op die manier maak je een hele basic look helemaal af en voeg je een vleugje bohemian toe aan wat het ook is dat je draagt. En doordat het een stijl is die voorlopig nog niet uit de trend reports lijkt te verdwijnen kun je super lang doen met je aankoop boho kettingen, armbanden en oorbellen. Als je ze van goede kwaliteit koopt kunnen ze zelf een leven lang mee gaan, want de boho look is eigenlijk helemaal niet zo trendgevoelig.

Boho sieraden in zilver of goud?

De boho style sieraden die je tegenwoordig in super veel winkels kunt kopen zijn meestal verkrijgbaar in zowel een zilver- als een goudkleurige variant Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeur. Als je de sieraden met elkaar wilt combineren kies je het beste voor één van deze twee, want dat ziet er toch het mooiste uit. Verder ben je natuurlijk helemaal vrij in het make van kleurencombinaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *