EMS training

Heb je weleens gedroomd van een magische work-out waarmee je met de helft van de moeite je doel kon bereiken? Dat kan. De afkorting EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie. Dit klinkt als een martelmethode, is het niet. Laat de term je niet afschrikken, want EMS trainingen zijn juist bijzonder prettig en effectief. Lees verder en ontdek wat EMS training precies inhoudt.

 

EMS training activeert je spieren

EMS training maakt gebruik van elektrische impulsen die je spieren aanzetten om zich in te spannen. Hiervoor hoef jij zelf helemaal niks te doen. Om het effect te vergroten doe je tijdens deze stimulatie oefeningen. (Je moet zelf nog wel iets doen.) Speciale elektroden sturen impulsen door de huid heen naar de spieren waardoor je work-out een natuurlijke boost krijgt. Normaal krijgen al je spieren minuscule elektrische impulsen vanuit je hersenen. Tijdens deze training krijgen je spieren op een natuurlijke manier extra stimulatie. Hiervoor hoef je geen speciale shakes of andere supplementen te nemen.

 

EMS training is veilig

Bij het woord ‘electro‘ denk je misschien aan die ene keer, dat je een schok kreeg van het schrikdraad rondom een weiland. EMS training doet absoluut geen pijn en voelt prettig aan voor de spieren. De technologie is zo geraffineerd dat de intensiteit van de training gemakkelijk aan te passen is. De oefeningen die je tijdens EMS training doet zijn veelzijdig en gevarieerd. Er wordt altijd rekening gehouden met je niveau om het beste uit de training te halen.

 

EMS training voor kracht afvallen en tonus

EMS training is een winst voor iedereen die sterker wil worden, wil afvallen en meer tonus wil. Door de extra spierstimulatie hoef je veel minder lang te trainen. Natuurlijk kun je naast deze trainingen je gewone trainingsschema aanhouden zolang je genoeg hersteltijd inlast na EMS training.  Je zult merken dat EMS je performance zal verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *