Balenciaga schoenen

Balenciaga schoenen zijn op dit moment erg hip en trendy. Het is van origine een Spaans merk dat luxe kleding, schoenen, tassen en andere accessoires verkoopt. Tegenwoordig is het overgenomen door een Franse man. Balenciaga schoenen worden in luxe winkels verkocht en in Balenciaga winkels. Het is een prijzig merk, maar zeker het geld waard. De kwaliteit is erg goed. Je ziet Balenciaga ook veel terugkomen op bijvoorbeeld de Paris Fashion week, de Milan Fashion Week of de New York Fashion week. Daar wordt vooral veel kleding gepromoot, maar ook komen de Balenciaga schoenen daar aan bod.

Balenciaga Speed trainer sneaker

Je hebt veel verschillende modellen van Balenciaga schoenen. Een hele bekende daarvan is de Speed trainer sneaker. Dit is een schoen die van erg flexibel materiaal is gemaakt en je enkel omsluit als een sok. Hier komen dus ook geen veters, klittenband of ritsen aan te pas. Het is daarom een erg comfortabele schoen. Op de neus van de schoen staat in witte letters het merk Balenciaga. Ze komen voor in veel verschillende kleuren en prints. Door de futuristische look van de schoen is hij erg trendy en populair. Dat is erg kenmerkend aan het merk Balenciaga. De schoenen zijn uniek en je herkent ze daardoor ook meteen. De schoenen zijn blijvend doordat ze niet aan een bepaalde stijl zijn gekoppeld, zoals streetwear of juist een klassieke stijl. 

Balenciaga triple S sneaker

Een ander bekend model uit de categorie Balenciaga schoenen is de Balenciaga Triple S. Dit is een brede en hoge schoen met veel verschillende kleuren. Dit model is wereldwijd bekend om zijn comfortabelheid. Hij is iconisch doordat de schoenmaat voorop de neus staat aangegeven, net als bij bowlingschoenen. Ook dit model is erg uniek en daardoor erg bekend. Hij komt voor in veel verschillende kleurcombinaties en varieert van maat 35 tot maat 47. Hij is dus voor iedereen verkrijgbaar met een flinke portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *