aftermovie

Heb jij een evenement gepland waarvan je hoopt dat bezoekers er nog lang over zullen na praten? Hou de herinneringen aan het spetterende evenement dan levend door een professionele aftermovie te laten maken.

Wat is een aftermovie

Een aftermovie is een korte video die een duidelijke sfeerimpressie laat zien van jouw evenement in beeld en geluid. Om een aftermovie te laten maken zal je een camerateam moeten inschakelen om tijdens het evenement zoveel mogelijk prachtige beelden te maken van de hoogtepunten en belangrijke onderdelen van het evenement. Naast een vrolijke menigte in beeld, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan het eventuele decor, de hapjes en de drankjes en natuurlijk alle vormen van entertainment.

Waarom is een aftermovie belangrijk?

Door alle facetten van jouw evenement professioneel vast te leggen en slim te monteren, zal er een overzichtsvideo ontstaan die precies weergeeft hoe de sfeer op het evenement was. Deze video kun je vervolgens delen met je gasten en de meewerkende partijen, maar is ook inzetbaar als promotiemateriaal voor komende edities. Wanneer geïnteresseerden zien hoe het er een jaar geleden aan toe ging, zullen ze namelijk meteen overgehaald worden om het dit jaar ook te proberen. En ook voor terugkerende bezoekers is het een extra stok achter de deur om weer tickets te boeken voor de volgende editie. Want bij het zien van de leuke aftermovie zullen ze de komende editie absoluut niet willen missen.

Verschillende evenementen en verschillende aftermovies

Een aftermovie kan in principe van ieder evenement gemaakt worden, maar de stijl van de video zal natuurlijk steeds verschillen. Het laten maken van een aftermovie is maatwerk en een ervaren videoteam zal eerst met jou om de tafel gaan om jouw wensen te bespreken en een plan uit te stippelen. Een aftermovie voor een groot muziekfestival is visueel natuurlijk heel anders dan een aftermovie van een elektronica beurs. Maar in beide gevallen heeft de aftermovie hetzelfde doel, namelijk mensen enthousiasmeren voor een komende editie van jouw evenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *