vintage meubels

Ikea is super makkelijk, begrijp ons niet verkeerd. Ze hebben veel betaalbare meubelen waarmee je je woning leuk en smaakvol kan inrichten. Ook als je misschien iets minder te besteden hebt. Alleen zal je dan wel zien dat bijvoorbeeld je vriend(in) of ouders dezelfde Ektorp bank, Billy boekenkast of PAX kleding zullen hebben als jij. Omdat veel mensen spullen van de Ikea hebben. Is dat erg? Nee. Maar het is toch wel leuk als je woning en interieur nog een beetje uniek is. Deze persoonlijkheid voeg je toe met bijvoorbeeld vintage meubels.

Stijl en klasse met vintage meubels

Met vintage meubels, in plaats van met spullen van bijvoorbeeld de Ikea of andere grote meubelzaken, haal je spullen in huis die misschien iets duurder zijn, maar waarmee je in een handomdraai wel een hoop stijl en klasse aan je interieur toevoegt. Omdat vintage meubels al een heel meubelleven achter zich hebben, ze zijn namelijk gemaakt in de 20e eeuw en zijn al bezeten door andere mensen, ademen ze een stuk persoonlijkheid uit.

Een boost in sfeer, persoonlijkheid en gezelligheid

Door dit soort meubels, of dat nu een oude stoel, bijzettafel of eettafel is, in je interieur te plaatsen, krijgt het geheel direct een boost in sfeer, persoonlijkheid en gezelligheid. Daar kan geen nieuw meubelstuk tegenop. Maar als je eenmaal hebt besloten dat je meerdere vintage meubels wilt, of slechts een enkel vintage meubelstuk, dan is de volgende vraag: waar koop ik het?

Waar koop en/of vind je vintage meubels?

Dit kan online zijn, bijvoorbeeld op Marktplaats, in een kringloopwinkel, op een veilingsite als Catawiki, op een markt, in een antiquair of misschien wel op de zolder van je opa en oma. Je moet mensen gewoon laten weten dat je naar dingen op zoek bent. En de volgende keer dat iemand iets tegenkomt, zullen ze aan je denken en als het een beetje meezit, een belletje geven. En blijf ondertussen zelf alle kringloopwinkels afstruinen. Er kan zomaar een pareltje tussen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *